AHLI KUMPULAN





1. Zuraida Ideris
2. Mazlina Abdullah
3. Zaida Hashim
4. Nor Hafinas Md Nasir


Sunday, 1 December 2013

KISAH SANG BANGAU


BMP 3093: APLIKASI KOMPUTER UNTUK BAHASA MELAYU



Sekian, terima kasih.

11 pendapat:

  1. Assalamualaikum.

    Nice story. Pendapat saya kalau boleh buat sedikit penambahbaikkan pada gambar tersebut. Tapi, semua dah OK dah... ^_^

    ReplyDelete
  2. Cerita yang bagus . Suara latar belakang yang jelas & terang.
    Ada mesej yang diperoleh. Sang Bangau mempunyai semangat setia kawan.
    Apa-apun, nice story :D

    ReplyDelete
  3. Cerita yang mempunyai moral dan sesuai untuk kanak-kanak. Nice story & gud luck :D

    ReplyDelete
  4. Jalan cerita yang sangat menarik..sesuai untuk semua lapisan terutamanya kanak-kanak..Sang bangau bersifat setia kawan dan tidak kedekut ilmu pada kawan-kawannya..

    ReplyDelete
  5. Kreatif sangat cerita ni! best dan juga gambar yang jelas.Moral yang menarik! Suara latar yang sungguh jelas :) Nice Story!! Hope buat cerita yang menarik lagi :)

    Sekian Dania

    ReplyDelete
  6. Best cerita ni.. Gambar jelas la jugak. Itulah pendapat isya.

    ReplyDelete
  7. Cerita yang paling sesuai untuk kanak-kanak ^^ bagi anis gamba, lawa.. sound ok sbb dapat dengar dgn jelas.. mungkin boleh improve lagi pada masa akan dtg.. biar nampak lagi comel2 gitu.. :)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Cerita yang menarik and sangat kreatif ! Sound semua jelas n gambar clear . Loading pun tak lambat . Sesuai untuk budak-budak yang suka kan benda yang boleh buat diorang tertarik . Rasanya , gambar tu pun boleh menarik perhatian kanak-kanak. Ada moral dan pengajaran itu sudah bagus . Lepas ni kalau boleh tambah sikit ape yg kurang tapi bagi saya dah okey agaknya . Kalau ada hiasan lagi cantik and boleh tambah minat kanak-kanak untuk tonton video nie . :"D

    ReplyDelete
  10. ok, video nie gambar dia clear..dan gaya penceritaan pon menarik..

    ReplyDelete